Welcome to Adonia Jewels online store

Gümüş Mücevher Bakım Rehberi

12.03.2021 | Tasarım

Gümüş Mücevher Bakım Rehberi

Adonia Jewels ürünlerinin tümü 925 ayar gümüşten yapılmıştır. Mücevherlerimiz biraz bakım ile uzun yıllar boyunca ilk günkü ışıltısyla korunabilmektedir.

Havada doğal olarak oluşan kükürt gümüş ürünlerin kararmasına neden olur. Kararmış gümüş ürünler, koyu gri-siyah bir renge dönüşür.

Gerçek gümüş, havaya, kimyasal ürünlere ,parfümlere, nemlendiricilere, saç spreyine, sabuna ve tere maruz kaldığında doğal olarak kararır. Bunlar 925ayar gümüş ürünlerin bir gerçeğidir ve bu nedenle düzenli bakım gümüşün ışıltılı kalmasına yardımcı olur.

Gümüş takılarınızı en parlak haliyle tutmanın 5 kolay yolu:

1-Hazırlanma aşamasında son dokunuşu aksesuar olarak yapın 
- Makyaj, parfüm ve saç spreyi uyguladıktan sonra mücevherlerinizi giyerseniz , bu gibi kimyasal maddeler ile ürünlerinizin teması minimuma inmiş olur.
2 -Mücevherlerinizle yüzmeyin veya duş yapmayın.
3- Egzersiz yapmadan önce mücevherlerinizi çıkarın 
4- Mücevherlerinizi yazın sahilde kullanmak isteyebilirsiniz, ancak doğrudan güneş ışığı, kum ve tuzlu su ürünlerinizin kararma süresini hızlandıracaktır. Bunun yerine mücevherlerinizi akşam üstü gün batımında tropik meyve sularımızı yudumlarken hayranlık uyandırmak için saklayın :)
5 – Hava almaz kutularda saklama en iyi yoldur! 
Mücevherlerinizi en iyi şekilde koruyabilmek için bloğumuzu okumaya devam edin.
925 Ayar Gümüş Mücevher Temizliği ;
Gümüş takılarınız bu temizliğe  bayılacak :)
-Değerli taşı veya incisi olmayan gümüş takılar, ılık suda yumuşak bir deterjanla yıkanabilir. Saklamadan önce yumuşak, tüy bırakmayan veya aşındırıcı olmayan bir bezle tamamen kurulayın. 
!!!Gümüşünüzü çizebileceği için ,lütfen banyo veya mutfak havlunuzu kurutmak için kullanmayın!
-Bir süredir kullanmadığınız eski Gümüş takılarınız varsa, ılık sabunlu suyla bolca yıkayabilir ve doğal yumuşak bir diş fırçası ile temizleyebilirsiniz.

925 Ayar Gümüş Takı Saklama ;

-925 Ayar gümüş serin, karanlık ve nemsiz yerleri sever.
-Mücevherinizi kullandıktan sonra ve kaldırmadan önce gümüş parlatma bezi ile silerek mücevherlerinize biraz sevgi gösterin :) 
-Zincirlerin birbirine dolaşmalarını önlemek için tüm zincirlerinizi klipslerini takılı tutun, her zaman uzatma zincirlerinin son deliğine bağlayın.
- Mücevherinizi hava geçirmez bir mücevher kutusunda ve hatta küçük hava geçirmez kilitli poşetlerde tutabilmek en iyi yoldur. Yan yana bulunan ürünler birbirlerini çizebilecekleri için ayrı ayrı saklamak her zaman en doğru yoldur.
 

Unutmadan ! Adonia Jewels’dan aldığınız ürünler ile sizlere gönderdiğimiz küçük hava geçirmez poşetleri ve keseleri sakın atmayınm! :) bu keseler mücevherlerinizi nemden korumaktadır.Seyahat edeceğiniz zaman yanınızda götürmek istediğiniz mücevherlerinizi bu keseler ile bavulunuza ekleyin.

 

 

Ücretsiz Kargo

500 TL ve üzeri tüm siparişleriniz ücretsiz kargo

7/24 Destek

Tüm ürünlerimiz hakkında bilgi aktarımı

Ücret İadesi

7 Gün içinde koşulsuz iade garantisi

100% Güvenli Ödeme

Kredi Kartı bilgileriniz güvende.

WhatsApp Destek